Најновије

ШОК! ИСПЛИВАО ЦЕНОВНИК МАЦЕ ДИСКРЕЦИЈЕ! За ово задовољство морате издвојити 1.500 евра!

Сенида Нуркић, јавности познатија као Маца Дискреција, недавно је оформила свој Јутјуб канал и тако од ријалити звезде и певачице преименовала себе у Јутјуберку.

Маца Дискреција (Фото: Јутјуб)

Да се у професији снашла феноменално говоре и бројни прегледи, а осим што Мацу воле видети, многи обожаваоци јој и пишу са питањима и понудама.

Маца је као најактуенију тему ове недеље извојила свој ценовник, јер како наводи, највише људи који су прегледали њене видео-снимке питају је за цену.

У цену улази њено појављивање и пијење кафе са Мацом, а ко је озбиљан и жели да уложи, прво мора половину цифре да уплати преко Вестерн униона, како би Маца сама проценила колику жељу конзумент има да проведе на кафи са Мацом.

Цена је иначе 1.500 евра, у цену су урачуната 3 сата са Мацом и то без секса.

- Ако жели мој број телефона мора да ми уплати пола пара преко Вестерн униона, а пола на рачун. Укупна цена пијења кафе са мном јесте 1.500 евра. Тако је! Значи 1.500 евра ако хоћете да блејите са Мацом 3 сата без секса! Остатак пара ћете дати када дођете и то је то - почиње Маца.

Ово су само први кораци и цене при упознавању, за све остало Маца тражи много већу своту, а шта је укључено у подразумевани новац приликом одабира остаих понуда, Маца је нагласила да су цене мноого веће. 

На пример појављивање у клубу! Кафа је најјефтинија опција, сваки други облик дружење кошта од 2.500 хиљаде евра па надаље.

Пао никад жешћи секс у "Задрузи". Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА