Најновије

Крију Корону 

По наређењу Нато Пакта демон, сатана и лудак не пријављује ни један случај короне у Црној Гори.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik. me)

Пише: Велимир Ераковић

Разлог тога су маринци који се налазе у касарни Даниловград, из које већ два дана нико не излази. Американци желе да докажу Русима како и они имају невјероватна средства за спречавање вируса.

И преко кога ће најлакше то урадити него преко свог највјернијег слуге у Европи Мила Ђукановића. Постоји већ шест случајева короне у Црној Гори, али је директор Клиничког центра Јефто Ераковић уцјењен и препаднут од стране мафије под контролом Ђукановића да ћути као и читав тим епидемиолога. Интензивну његу чувају припадници САЈ ,јединице која је на све спремна.

Већ од сјутра је најављено затварање школа и вртића а за дан ,два ће почети да пријављују случајеве короне. Продавнице и апотеке су опустошене, чак и мега маркети са храном. Килограм брашна и литар уља је скоро немогуће наћи у Црној Гори. Већ је препоручено народу да се без обзира што по њима нема вируса не креће сем до апотеке и прехрамбених радњи. Савјетовано је да се не иде у град и сједи по кафићима. Да закључим, корона је већ у Црној Гори и Владу и њене послушнике који крију тако опасан вирус, уз сва злодјела и непочинства треба додатно оптужити кад буду скинути са власти за угрожавање живота људи и обману јавности. Владу којој је сваки дан без короне важан у криминалном ланцу шверца дроге,оружја и цигарета. Владу коју нико неће а влада три деценије на преварама као што је ова. 

Прочитајте ОВДЕ   прошлу Ераковићеву колумну.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА