Најновије

И ОНЕ ВОЛЕ ПРЉАВИ СЕКС: Ових 7 настраних ствари жене обожавају

Дошло је до сексуалне кризе у вашој вези? Не брините, дешава се. То не значи да нешто није у реду са вама већ само да треба да разбијете рутину вођења љубави.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Већини жена је потребно више од простог „бам-бам” приступа сексу. Њима је потребно узбуђење, страст, врелина и…мало настраности? Неке жене не знају како да започну ову тему само сато што постоји уврежено мишљење да добре девојке не воле „прљави секс“. Ипак, изненадили бисте се колико њих воли.

Следећи пут када будете лежали на кревету уместо да размишљате да ли да фолирате главобољу пробајте да извучете из ваше партнерке одговор на питање „Да ли би хтела да пробамо нешто ново?“.

Ево 7 настраних ствари о којима можда фантазира ваша девојка, али јој је непријатно да вам каже.

Мастурбација

Мастурбација је најнормалнија ствар па зашто је не бисте поделили са својом партнерком. Ако нисте превише стидљиви, допустите вашој девојци да вас гледа док мастурбирате. Цео тај воајерски концепт има неки мистични призвук који се женама свиђа. Предност овога је што, након гледања како се самозадовољавате, партнерка ће сигурно имати неку идеју како да унапреди свој начин задовољавања вас.

Анални секс

Анални секс се упражњава вековима уназад, али у последење време се негативно коментарише. То је разлог зашто неки парови још увек нису крочили на ову непознату територију и зашто се неке жене стиде да предложе свом партнеру анални секс. Можете почети полако, предигром, док обоје лежите на боку, а она вам је окренута леђима. Овај начин је интиман и постепено идете ка циљу.  Морате запамтити да је  кључно да и она ужива. Када се усавршите у почетим фазама аналног секса касније ћете моћи да га упражњавате онако страсно, као на филму.

СМ

Да ли је она контрол фрик? Онда би јој се, можда, свидела садо-мазо варијанта. Ово је игра у којој сте ви потчињени  и допуштате јој да вам наређује и користи реквизите као што су бич или лисице. Можда ће понекад постати помало болно па пре него што ритуал „врели восак“ или „штипање брадавица“ почне, смислите неку шифру која ће значити да је доста, како би ваша партнерка знала када да обустави акцију. Можда се питате шта ви имате од тога. Па осим што јој омогућавате да оживи своју сексуалну фантазију, усрећићете своју даму и учврстићете вашу везу, а и видећете је у секси, кожном аутфиту.

Секс играчке

Ове играчке су занимљив начин да подгрејете страсти у спаваћој соби. Можете кренути ситним корацима и почети са уљима за масажу, затим вашу драгу лубрикантима довести до оргазма и на крају користити и вибратор.

Када вам се пробуди истраживачки дух, опустићете се обоје и сазнати више о свету секс играчака…користите их ви на њој, она на вама, наизменично или нађите начин да се истовремено играте. Како год да користите помагала за секс једно је сигурно – подгрејали сте сексуалну атмосферу између вас двоје.

Играње улога

Ако сте се некада окушали у глуми, иделно је да покажете свој таленат и у спаваћој соби. Подела улога у сексу је сигурно на  на њеној листи фантазија приоритет број 1. Осмислите своје ликове, набавите занимљиве костима и препустите се машти…

Можда ћете се на почетку осећати помало смешно, али после неколико проби, можда вам се свиди.

Плес уз шипку

Није тајна да мушкарци воле да виде своју бољу половину како изводи секси плес само за њих. Неки парови иду толико далеко да постављају шипку за плес у својој соби. Да ли вам је икада пало на памет да би играње око шипке била добра ствар за ваш сексуални живот. Њој сигурно јесте!

Зашто је не бисте изненадили једним плесом? Пустите њену омиљену песму и нека забава почне! Слободно можете да вежбате пред огледалом пре него што званично наступите. Не брините да ћете да испаднете будала јер ће она бити дирнута што сте то урадили због ње и неће јој бити битно што имате две леве ноге.

Тројка

За авантуристе, узбуђење тражења жене, додавање некога у сексуални живот може бити интересантно. Да, секс у троје није само мушка фантазија. Многе жене интригира ова идеја. За све оне који не желе још једног мушкарца у свом кревету или једноставно да виде своју девојку са другим,не брините, јер њихова фантазија може бити тројка са још једном женом.

Важно је да запамтите да пре него што почнете да биратетреће лице, треба да установите границе јер ова игра може бити опасна по везу.

За колико минута жене доживе оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА