Najnovije

I ONE VOLE PRLJAVI SEKS: Ovih 7 nastranih stvari žene obožavaju

Došlo je do seksualne krize u vašoj vezi? Ne brinite, dešava se. To ne znači da nešto nije u redu sa vama već samo da treba da razbijete rutinu vođenja ljubavi.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Većini žena je potrebno više od prostog „bam-bam” pristupa seksu. NJima je potrebno uzbuđenje, strast, vrelina i…malo nastranosti? Neke žene ne znaju kako da započnu ovu temu samo sato što postoji uvreženo mišljenje da dobre devojke ne vole „prljavi seks“. Ipak, iznenadili biste se koliko njih voli.

Sledeći put kada budete ležali na krevetu umesto da razmišljate da li da folirate glavobolju probajte da izvučete iz vaše partnerke odgovor na pitanje „Da li bi htela da probamo nešto novo?“.

Evo 7 nastranih stvari o kojima možda fantazira vaša devojka, ali joj je neprijatno da vam kaže.

Masturbacija

Masturbacija je najnormalnija stvar pa zašto je ne biste podelili sa svojom partnerkom. Ako niste previše stidljivi, dopustite vašoj devojci da vas gleda dok masturbirate. Ceo taj voajerski koncept ima neki mistični prizvuk koji se ženama sviđa. Prednost ovoga je što, nakon gledanja kako se samozadovoljavate, partnerka će sigurno imati neku ideju kako da unapredi svoj način zadovoljavanja vas.

Analni seks

Analni seks se upražnjava vekovima unazad, ali u posledenje vreme se negativno komentariše. To je razlog zašto neki parovi još uvek nisu kročili na ovu nepoznatu teritoriju i zašto se neke žene stide da predlože svom partneru analni seks. Možete početi polako, predigrom, dok oboje ležite na boku, a ona vam je okrenuta leđima. Ovaj način je intiman i postepeno idete ka cilju.  Morate zapamtiti da je  ključno da i ona uživa. Kada se usavršite u početim fazama analnog seksa kasnije ćete moći da ga upražnjavate onako strasno, kao na filmu.

SM

Da li je ona kontrol frik? Onda bi joj se, možda, svidela sado-mazo varijanta. Ovo je igra u kojoj ste vi potčinjeni  i dopuštate joj da vam naređuje i koristi rekvizite kao što su bič ili lisice. Možda će ponekad postati pomalo bolno pa pre nego što ritual „vreli vosak“ ili „štipanje bradavica“ počne, smislite neku šifru koja će značiti da je dosta, kako bi vaša partnerka znala kada da obustavi akciju. Možda se pitate šta vi imate od toga. Pa osim što joj omogućavate da oživi svoju seksualnu fantaziju, usrećićete svoju damu i učvrstićete vašu vezu, a i videćete je u seksi, kožnom autfitu.

Seks igračke

Ove igračke su zanimljiv način da podgrejete strasti u spavaćoj sobi. Možete krenuti sitnim koracima i početi sa uljima za masažu, zatim vašu dragu lubrikantima dovesti do orgazma i na kraju koristiti i vibrator.

Kada vam se probudi istraživački duh, opustićete se oboje i saznati više o svetu seks igračaka…koristite ih vi na njoj, ona na vama, naizmenično ili nađite način da se istovremeno igrate. Kako god da koristite pomagala za seks jedno je sigurno – podgrejali ste seksualnu atmosferu između vas dvoje.

Igranje uloga

Ako ste se nekada okušali u glumi, idelno je da pokažete svoj talenat i u spavaćoj sobi. Podela uloga u seksu je sigurno na  na njenoj listi fantazija prioritet broj 1. Osmislite svoje likove, nabavite zanimljive kostima i prepustite se mašti…

Možda ćete se na početku osećati pomalo smešno, ali posle nekoliko probi, možda vam se svidi.

Ples uz šipku

Nije tajna da muškarci vole da vide svoju bolju polovinu kako izvodi seksi ples samo za njih. Neki parovi idu toliko daleko da postavljaju šipku za ples u svojoj sobi. Da li vam je ikada palo na pamet da bi igranje oko šipke bila dobra stvar za vaš seksualni život. NJoj sigurno jeste!

Zašto je ne biste iznenadili jednim plesom? Pustite njenu omiljenu pesmu i neka zabava počne! Slobodno možete da vežbate pred ogledalom pre nego što zvanično nastupite. Ne brinite da ćete da ispadnete budala jer će ona biti dirnuta što ste to uradili zbog nje i neće joj biti bitno što imate dve leve noge.

Trojka

Za avanturiste, uzbuđenje traženja žene, dodavanje nekoga u seksualni život može biti interesantno. Da, seks u troje nije samo muška fantazija. Mnoge žene intrigira ova ideja. Za sve one koji ne žele još jednog muškarca u svom krevetu ili jednostavno da vide svoju devojku sa drugim,ne brinite, jer njihova fantazija može biti trojka sa još jednom ženom.

Važno je da zapamtite da pre nego što počnete da biratetreće lice, treba da ustanovite granice jer ova igra može biti opasna po vezu.

Za koliko minuta žene dožive orgazam pročitajte OVDE.

Izvor: menshealth.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA