Најновије

ВУЧИЋ МОРА У КАРАНТИН? Најмање два учесника Конгреса АИПАЦ заражена од смртоносног вируса! Израел своју делегацију ставио у изолацију

Најмање двоје особе из Њујорка, које су учествовале на Конферецији АИПАЦ у Вашингтону, позититивне су на коронавирус, саопштили су амерички званичници.

Вучић је био један од говорника на конференцији у Вашингтону (Фото: Јутјуб)

“Најмање двоје учесника конференције који су били у Вашингтону тестирани су на корона вирус и били су позитивни. Они су из округа Вестчестер у Њујорку”, саопштио је ноћас Амерички комитет за односе са јавношћу.

О томе су обавештени сви учесници Конференције АИПАЦ-а. АИПАЦ је раније саопштио да је група из Њујорка која је учествовала на Конгресу била у контаку са особом која је пренела болест. Скоро 20 случајева вируса корона потврђено је у америчкој држави Њујорк.

Конференцији која се одржала у Вашингтону од 1. до 3. марта присуствовало је скоро 18.000 људи, укључујући више од 3.600 студената из кампуса широм САД-а.

Званичици Израела затражили су од свих својих држављана који су присуствовали “међународним конференцијама у иностранству“ да буду у карантину најмање 14 дана да би спречили евентуално ширење корона вируса. У Израелу је до сада пријављено 15 заражених од ове болести.

Председник Србије Александар Вучић говорио је на Конференцији АИПАЦ-а, па се поставља питање зашто он није био у карантину? Такође, да ли Вучић мора у карантину пошто су се појавиле нове информације.

На конференцији у Вашингтону говорио је амерички потпредседник Мајк Пенс. Он је на питање новинара да ли зна да је међу учесницима Конференције било заражених од корона вируса рекао да није чуо за ту информацију.

На конференцији су говорили и амерички државни секретар Мајк Помпео, као и Џо Бајден, Чак Шумер и други.

Амерички медији подсећају да здравствене службе у Вашингтону нису пријавиле ниједан случај корона вируса у главном граду САД. Међутим, у оближњем округу Монтгомери пријављено је три случаја корона вируса. У САД је до сада регистровано 164 случаја ове тешке болести.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ана Брнабић рекла у Новом Саду.

Извор: Правда/РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА