Najnovije

VUČIĆ MORA U KARANTIN? Najmanje dva učesnika Kongresa AIPAC zaražena od smrtonosnog virusa! Izrael svoju delegaciju stavio u izolaciju

Najmanje dvoje osobe iz NJujorka, koje su učestvovale na Konfereciji AIPAC u Vašingtonu, pozititivne su na koronavirus, saopštili su američki zvaničnici.

Vučić je bio jedan od govornika na konferenciji u Vašingtonu (Foto: Jutjub)

“Najmanje dvoje učesnika konferencije koji su bili u Vašingtonu testirani su na korona virus i bili su pozitivni. Oni su iz okruga Vestčester u NJujorku”, saopštio je noćas Američki komitet za odnose sa javnošću.

O tome su obavešteni svi učesnici Konferencije AIPAC-a. AIPAC je ranije saopštio da je grupa iz NJujorka koja je učestvovala na Kongresu bila u kontaku sa osobom koja je prenela bolest. Skoro 20 slučajeva virusa korona potvrđeno je u američkoj državi NJujork.

Konferenciji koja se održala u Vašingtonu od 1. do 3. marta prisustvovalo je skoro 18.000 ljudi, uključujući više od 3.600 studenata iz kampusa širom SAD-a.

Zvaničici Izraela zatražili su od svih svojih državljana koji su prisustvovali “međunarodnim konferencijama u inostranstvu“ da budu u karantinu najmanje 14 dana da bi sprečili eventualno širenje korona virusa. U Izraelu je do sada prijavljeno 15 zaraženih od ove bolesti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na Konferenciji AIPAC-a, pa se postavlja pitanje zašto on nije bio u karantinu? Takođe, da li Vučić mora u karantinu pošto su se pojavile nove informacije.

Na konferenciji u Vašingtonu govorio je američki potpredsednik Majk Pens. On je na pitanje novinara da li zna da je među učesnicima Konferencije bilo zaraženih od korona virusa rekao da nije čuo za tu informaciju.

Na konferenciji su govorili i američki državni sekretar Majk Pompeo, kao i DŽo Bajden, Čak Šumer i drugi.

Američki mediji podsećaju da zdravstvene službe u Vašingtonu nisu prijavile nijedan slučaj korona virusa u glavnom gradu SAD. Međutim, u obližnjem okrugu Montgomeri prijavljeno je tri slučaja korona virusa. U SAD je do sada registrovano 164 slučaja ove teške bolesti.

Pročitajte OVDE šta je Ana Brnabić rekla u Novom Sadu.

Izvor: Pravda/RT

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA