Најновије

КОН ХВАЛИО ВУЧИЋА, А ОНДА СЕ ОСВРНУО И НА ПОРУКУ НА ФБ: Дубоко ме погодила молба Синода СПЦ! То потпуно негира наше досадашње напоре (ВИДЕО)

Епидемиолог Предраг Кон осврнуо се на поруку коју је објавио на Фејсбуку у којој је рекао да се повлачи из Кризног штаба.

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Међутим, Кон је после разговора са председником Србије Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић рекао да се предомислио и да остаје у Кризном штабу.

"Написао сам поруку након што сам био изложен озбиљним критикама које нису биле само критике него су били и напади на укупан рад како мене лично тако и стручног тима. Написао сам да треба да преузме неко ко то може боље да ради јер је тај ниво безобразлука превазишао оно што би могло да се прихвати. То је једна страна те приче. То сам написао на мом личном, приватном налогу, а поред тога, дубоко ме погодила молба Синода СПЦ о којој ћемо вероватно још причати, јер потпуно негира све оно што су досадашњи покушаји да се спасе живот и схватајући да то те мере има неразумевања у јавности, осетио сам потребу да се склоним", истакао је Кон.

Он је истакао да је наишао на велику подршку председника Србије.

Кон је казао да је добио "снажну" подршку власти без које, како је оценио, "не бисмо били у стању да било шта урадимо осим да причамо".

"Свестан политизације свега у нашој земљи, то је нужно да се каже јер је истина", казао је Кон.

Прочитајте ОВДЕ како је Предраг Кон повукао оставку.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА