Најновије

БРУТАЛНО! УЕФА казнила Звезду, део трибина биће затворен

До затварања дела трибина дошло је због дискриминаторског понашања навијача Црвене звезде током меча са Јанг Бојсом (није прецизирано о чему се тачно ради). Из истог разлога клуб ће морати да плати 40.000 евра, а још 22.000 због блокираних пролаза на трибинама.

А ТСЦ ће морати да смањи капацитет свог стадиона за 1.000 места када Фрајбург дочекује Фрајбург у 3. колу Лиге Европе 26. октобра у Бачкој Тополи, такође због дискриминаторског понашања навијача (у овом случају није прецизирано шта је тачно у питању) током утакмице против Олимпијакоса, а дебитант у групној фази УЕФА такмичења платиће и казну од 10.000 евра.

У наредном колу Лиге шампиона, Црвена звезда 23. октобра гостује Лајпцигу, а потом у Београд долазе Немци. С обзиром на гостовање за меч са Јанг Бојсом, када је на стадиону било 52.000 гледалаца, извесно је да би трибине на Маракани биле пуне и против атрактивног ривала из Бундеслиге. Међутим, црвено-бели ће морати да затворе поједине делове стадиона.

ИЗ БАРСЕЛОНЕ У ЗВЕЗДУ! Црвено бели узимају крило, требао са Миртотићем у пакету у Партизан

Имајући у виду капацитет Звездиног стадиона, смањење капацитета стадиона је много драстичније за ТСЦ, чији стадион прима само 4.500 људи. Додатни проблем за Тополе би могла да представља и чињеница да су пакети улазница за утакмице Лиге Европе брзо распродати, па је сада потребно одредити који део стадиона ће бити затворен и како да надокнади штету ако се деси да неко са купљена карта не успева да уђе у ТСЦ арену.

Извор: Мозартспорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА