Najnovije

BRUTALNO! UEFA kaznila Zvezdu, deo tribina biće zatvoren

Do zatvaranja dela tribina došlo je zbog diskriminatorskog ponašanja navijača Crvene zvezde tokom meča sa Jang Bojsom (nije precizirano o čemu se tačno radi). Iz istog razloga klub će morati da plati 40.000 evra, a još 22.000 zbog blokiranih prolaza na tribinama.

A TSC će morati da smanji kapacitet svog stadiona za 1.000 mesta kada Frajburg dočekuje Frajburg u 3. kolu Lige Evrope 26. oktobra u Bačkoj Topoli, takođe zbog diskriminatorskog ponašanja navijača (u ovom slučaju nije precizirano šta je tačno u pitanju) tokom utakmice protiv Olimpijakosa, a debitant u grupnoj fazi UEFA takmičenja platiće i kaznu od 10.000 evra.

U narednom kolu Lige šampiona, Crvena zvezda 23. oktobra gostuje Lajpcigu, a potom u Beograd dolaze Nemci. S obzirom na gostovanje za meč sa Jang Bojsom, kada je na stadionu bilo 52.000 gledalaca, izvesno je da bi tribine na Marakani bile pune i protiv atraktivnog rivala iz Bundeslige. Međutim, crveno-beli će morati da zatvore pojedine delove stadiona.

IZ BARSELONE U ZVEZDU! Crveno beli uzimaju krilo, trebao sa Mirtotićem u paketu u Partizan

Imajući u vidu kapacitet Zvezdinog stadiona, smanjenje kapaciteta stadiona je mnogo drastičnije za TSC, čiji stadion prima samo 4.500 ljudi. Dodatni problem za Topole bi mogla da predstavlja i činjenica da su paketi ulaznica za utakmice Lige Evrope brzo rasprodati, pa je sada potrebno odrediti koji deo stadiona će biti zatvoren i kako da nadoknadi štetu ako se desi da neko sa kupljena karta ne uspeva da uđe u TSC arenu.

Izvor: Mozartsport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA