Најновије

МИЛИОНИ НА МАРАКАНИ! Звезда продаје играча у децембру?

Од раније је позната сарадња два клуба, повезана главним спонзором, али далеко од тога да ће Звезда пустити Мијатовића за “ситан” новац

После добрих партија, пре свега у Уефа Лиги младих и Омладинској репрезентацији Србије, Јован Мијатовић је привукао велику пажњу страних клубова.

Међу њима је и Зенит, тим са којим је Црвена звезда већ сарађивала приликом трансфера Страхиње Ераковића овог лета. Наиме, како преносе руски медији, клуб из Санкт Петербурга је заинтересован да доведе талентованог центарфора шампиона Србије.

Од раније је позната сарадња два клуба, повезана главним спонзором, али далеко од тога да ће Звезда пустити Мијатовића за “ситан” новац.

Пред почетак сезоне је планирано да се млади нападач прикључи првом тиму и добија прилику са клупе, али није у потпуности Бахар био задовољан Мијатовићевим играма, па је прекомандован у први тим Графичара. У претходних месец дана је Звездин бисер подигао ниво игре и одмах привукао велику пажњу.

Успешно је Црвена звезда преговарала са Зенитом око трансфера Ераковића, да ли ће бити исто и у случају Мијатовића, време ће показати.

1,8 МИЛИОНА ЕВРА је вредност Мијатовића на “Трансфермаркту”.

ИЗ БАРСЕЛОНЕ У ЗВЕЗДУ! Црвено бели узимају крило, требао са Миртотићем у пакету у Партизан

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА