Najnovije

MILIONI NA MARAKANI! Zvezda prodaje igrača u decembru?

Od ranije je poznata saradnja dva kluba, povezana glavnim sponzorom, ali daleko od toga da će Zvezda pustiti Mijatovića za “sitan” novac

Posle dobrih partija, pre svega u Uefa Ligi mladih i Omladinskoj reprezentaciji Srbije, Jovan Mijatović je privukao veliku pažnju stranih klubova.

Među njima je i Zenit, tim sa kojim je Crvena zvezda već sarađivala prilikom transfera Strahinje Erakovića ovog leta. Naime, kako prenose ruski mediji, klub iz Sankt Peterburga je zainteresovan da dovede talentovanog centarfora šampiona Srbije.

Od ranije je poznata saradnja dva kluba, povezana glavnim sponzorom, ali daleko od toga da će Zvezda pustiti Mijatovića za “sitan” novac.

Pred početak sezone je planirano da se mladi napadač priključi prvom timu i dobija priliku sa klupe, ali nije u potpunosti Bahar bio zadovoljan Mijatovićevim igrama, pa je prekomandovan u prvi tim Grafičara. U prethodnih mesec dana je Zvezdin biser podigao nivo igre i odmah privukao veliku pažnju.

Uspešno je Crvena zvezda pregovarala sa Zenitom oko transfera Erakovića, da li će biti isto i u slučaju Mijatovića, vreme će pokazati.

1,8 MILIONA EVRA je vrednost Mijatovića na “Transfermarktu”.

IZ BARSELONE U ZVEZDU! Crveno beli uzimaju krilo, trebao sa Mirtotićem u paketu u Partizan

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA