Најновије

ОБРАДОВИЋ: Ефес пројектован за највише циљеве!

Црно-бели стигли у Истанбул.

У петак Партизан игра утакмицу 10. кола Еворлиге против Ефеса у Истанбулу. Меч у дворани "Синан Ердем" је на програму од 18:30 по српском, то јест 20:30 по турском времену.

Црно-бели ће на сутрашњем мечу бити без три повређена играча. Капитен Кевин Пантер је одсутан још од евролигашког дербија, а придружили су му се Урош Трифуновић након дуела са Албом и Алекса Аврамовић после прелома носа на мечу против Цедевита Олимпије.

У првих девет утакмица, оба тима имају учинак од по четири победе и пет пораза.

- Веома важна утакмица против веома доброг тима. Неке информације су да они имају проблеме као ми са повређеним играчима, то ће се све знати на дан утакмице. Ефес је екипа која има много квалитета и нападачки и одбрамбено, пројектована је за највише циљеве. Познајем тренера, био је мој помоћник у Фенербахчеу седам година и поново треба да се вратим и почнем од онога што је најслабије код нас, а то је одбрана. Морамо да играмо много бољу одбрану ако желимо да добијемо утакмицу – рекао је тренер Жељко Обрадовић.

- Очекујем тешку утакмицу, као и сваку. Сваки меч је тежак, али ово је највиши ниво кошарке, тако да треба да будемо спремни за тешку борбу. Да се такмичимо и останемо заједно. Они имају проблеме, ми имамо своје проблеме, али на крају крајева, идемо тамо да се боримо и остваримо победу - поручио је Матеуш Поњитка, крилно Парног ваљка.

ПАКАО НА ПРВОЈ ЛИНИЈИ ФРОНТА: Руски борац је проговорио о тешком дуелу са украјинским снајперистом

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА