Најновије

ПАВИЋ ЖЕСТОКО ПО РЕЖИМУ: Каква „мудра дипломатија“?! Ви сте слуге окупатора!

Ви сте слуге окупатора, и немојте да нам причате о некаквој „мудрој“ дипломатији, рекао је Александар Павић, аналитичар, политиколог и кандидат за посланика листе Ми Глас из народа, приликом гостовања у емисији Луча канала Прави одговор.

Он је подсетио да је Габријел Ескобар јавно рекао да је прихватање Француско немачког плана фактичко признање Косова.

- Исто то је рекла Урсула фон дер Лајен, и други. Тражи се од Србије да призна лажну државу. То дисквалификује само по себи иједан део тог спроазума. Све је проблематично, сваки члан, свака реч. И Хил је управо изјавио, ако Србија добије Заједницу српских општина, у замену за то она треба да омогући лажној држави Косово да аплицира у међународним организацијама – указао је Павић.

Говорећи о изборима, рекао је да је могућа и коалиција Ђилас – Вучић, те да бојкот није добра идеја. Како је навео, бојкот се на претходним изборима није добро показао.

- И на Косову и Метохији се показало шта може бојкот. Вучић је наредио члановима Српске листе да напусте институције лажне државе Косово. Шта се десило? Ти си препустио све Куртијевим разбојницима. И шта си тиме урадио? А сада их он убеђује да се ипак врате на неким наредним изборима – приметио је аналитичар и додао:

- Ти ако препустиш терен противнику, ти мораш да имаш јако добар план како да повратиш тај терен. Нико ми није објаснио како бојкот може да се претвори у промену система.

Он је упитао шта је СНС без Вучића, а такође је изнео податак да Србија има огроман капитал од 5.000 доктора наука у иностранству, али да у самој Србији владају они са купљеним дипломама.

По питању националне политике, казао је да му је много ближа она какву води Милорад Додик, него какву води Александар Вучић, где смо у најближим односима са непријатељским земљама.

Говорио је о бројним опструкцијама које је листа „Ми Глас из народа“ имала приликом
прикупљања потписа, укључујући и бушење гума, али на крају се показало да имају најчистију листу.

- Зоран Алимпић, некадашњи градоначелник Београда након смрти Ненада Богдановића, признао је као члан Градске изборне комисије Београда да је листа „Ми Глас из народа“ најчистија од свих, да је помно прегледана, да је сваки потпис анализиран и да су звали телефоном људе који су потписали и нису нашли ниједан фалсификат – истакао је Павић.

Аналитичар је говорио о руском напредовању, изневши прогнозе шта ће се догодити, а о Авдејевки је рекао да је, чини се, то најутврђенији положај Украјинаца до сада. Говорио је и о Израелу и Гази, те где се налазе велика налазишта гаса и нафте у овој области. У вези са тим сукобом казао је да се убрзавају догађаји за испуњење Откровења Јовановог.

Детаљније о свему погледајте у емисији на каналу Прави одговор.

ДОДИК: Једва чекају да распишу потерницу за мном и ангажују НАТО

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА