Најновије

КАКВА СЕ СЕНЗАЦИЈА СПРЕМА! Шамар Човићу и целој Црвеној звезди

Српски кошаркаш Никола Топић је последњих месеци на радару НБА скаута – недавно му је прогнозирано друго место на НБА драфту, а сада је престижни Сбнатион објавио да би Топић могао да буде изабран за првог пика!

Топић би у том случају оборио рекорд Србије који је држао Дарко Миличић, којег су са другог места одабрали Детроит Пистонси.

– Топић маестрално обавља улогу стартног плејмејкера ​​Меге иако је најмлађи играч у тиму, рођен је 10. августа 2005. Аргумент да ће бити први пик лежи у одличној продукцији у АБА лиги. : у 10 утакмица просечно је бележио 18,9 поена, 6,8 асистенција, 3,2 скока и 1,1 украдене лопте по утакмици, док је шутирао 52 одсто из игре. Има трећи индекс најбољих играча, популаран укупни показатељ у европској кошарци, у лиги.

- Топићева карактеристична вештина је додавање у кош и поентирање. Има изузетно брз први корак да пробије прву линију одбране и изузетну брзину да се отргне када достигне највећу брзину. Показао се да је вешт на крају напада ове године, правећи 66,3 одсто својих шутева за два. Често га видимо како оставља свог дефанзивца у прашини и завршава полагањем ка кошу, или кочи и отвара прозор док противник пролази поред њега. Топиц не мора да поставља блок да би створио контакт са ободом, али је и даље импресиван у пик-ен-рол-у. Показао је способност да брзо дода лопту као додавач и да манипулише угловима и темпом како би створио прилике за гол за себе и своје саиграче.

НЕ МИРИШЕ НА ДОБРО! ММФ објавио три сценарија за Украјину

Извор: Курир.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА