Најновије

ШТА ТО НАТХО НАЈАВЉУЈЕ? Бахар ће рећи нешто што ја сада не смем

Након неславне завршнице у 171. вечитом дербију, израелски тренер Барак Бахар је напустио клупу Црвене звезде, а на место шефа стручног штаба стиже Владан Милојевић. О целокупној ситуацији, али и Бахаровом одласку, за израелски "Спорт5" проговорио је везиста Партизана Бибрас Натхо.

Натхо је изразио своје поштовање према Бахару и његовом тиму, истичући да је Бахар одличан тренер са сјајним људима у свом стручном штабу. Упитан о Бахаровом одласку, Натхо је нагласио да је ситуација била тешка за Бахара, с обзиром на очекивања и амбиције клуба.

„Сигурно је да је то непријатно. Поштујем Барака, он је одличан тренер, цео његов тим је састављен од сјајних људи. Слушао сам о томе, као и сви остали и јако ми га је жао, али то је спорт. Сигуран сам да ће у будућности Барак испричати много прича које ја сада не могу да вам испричам. Сазнаћете много тога“, истакао је Натхо.

Натхо је додатно анализирао ситуацију у којој се нашао Бахар, истичући да је изазов био изузетно тежак, посебно након што је тим био скоро две године без пораза. Критички је говорио о високим очекивањима клуба, наглашавајући да су мислили да ће постићи успех у Лиги шампиона и да су порази довели до наглог пада.

„Он је био у јако тешкој ситуацији, његов тим је две године био скоро без пораза. Кренуо је фантастично у припремним мечевима, утакмица против Фјорентине је подигла лествицу очекивања и они су били сигурни да ће да дођу до четврфинала Лиге шампиона. То је изазвало бржи пад. Они тамо не знају ни за шта друго осим победа. Ове године су доживели три пораза, а на то нису навикли“.

На крају, није крио да "се суздржава" шта ће рећи, те је поновио да ситуација за израелског тренера није била лака.

„Мало се суздржавам и размишљам шта ћу рећи, али ово није била најбоља ситуација за Барака тамо. Он је отишао на место где мораш да урадиш нешто невероватно да би успео. Они су мислили да ће доживети успех у Лиги шампиона, да ће отићи корак изнад и урадити нешто што ће бити незаборавно за њих. Лига им није баш била циљ, то је нешто што се за њих подразумева“, закључио је Натхо.

БОМБА ЗАМАЛО ОДЈЕКНУЛА! Балотели понуђен Црвеној звезди

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА