Najnovije

ŠTA TO NATHO NAJAVLJUJE? Bahar će reći nešto što ja sada ne smem

Nakon neslavne završnice u 171. večitom derbiju, izraelski trener Barak Bahar je napustio klupu Crvene zvezde, a na mesto šefa stručnog štaba stiže Vladan Milojević. O celokupnoj situaciji, ali i Baharovom odlasku, za izraelski "Sport5" progovorio je vezista Partizana Bibras Natho.

Natho je izrazio svoje poštovanje prema Baharu i njegovom timu, ističući da je Bahar odličan trener sa sjajnim ljudima u svom stručnom štabu. Upitan o Baharovom odlasku, Natho je naglasio da je situacija bila teška za Bahara, s obzirom na očekivanja i ambicije kluba.

„Sigurno je da je to neprijatno. Poštujem Baraka, on je odličan trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga“, istakao je Natho.

Natho je dodatno analizirao situaciju u kojoj se našao Bahar, ističući da je izazov bio izuzetno težak, posebno nakon što je tim bio skoro dve godine bez poraza. Kritički je govorio o visokim očekivanjima kluba, naglašavajući da su mislili da će postići uspeh u Ligi šampiona i da su porazi doveli do naglog pada.

„On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fjorentine je podigla lestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad. Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobeda. Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli“.

Na kraju, nije krio da "se suzdržava" šta će reći, te je ponovio da situacija za izraelskog trenera nije bila laka.

„Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću reći, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka tamo. On je otišao na mesto gde moraš da uradiš nešto neverovatno da bi uspeo. Oni su mislili da će doživeti uspeh u Ligi šampiona, da će otići korak iznad i uraditi nešto što će biti nezaboravno za njih. Liga im nije baš bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumeva“, zaključio je Natho.

BOMBA ZAMALO ODJEKNULA! Baloteli ponuđen Crvenoj zvezdi

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA