Najnovije

Kastrov bratanac: "Fidel je živ"!

BUENOS AIRES - Sin čelnika Kube Raula i bratanac dugogodišnjeg lidera kubanske revolucije Fidela Kastra, Alehandro Kastro Espin, demantovao je danas izveštaje o Kastrovoj smrti.
Fidel Kastro (Foto: jpupdates.com)

Fidel Kastro (Foto: jpupdates.com)

Prema njegovim rečima, to su glasine u medijima i na internetu kojima ne treba pridavati pažnju, prenela je argentinska agencija Telam. Kastrov bratanac je naveo da je video Fidela pre dva dana, pred putovanje u Grčku, i da se on oseća dobro, prenela je Ruska informativna agencija (RIA) Novosti. Ruska agencija podseća da su se za poslednjih 48 sati u nekoliko zapadnih medija i na internetu ponovo pojavile vesti o smrti 88-godišnjeg Kastra, kao i o "masovnom povratku" na Kubu kubanskih vojnika koji se nalaze u Venecueli, te sazivanju vanredne konferencije za novinare lokalnih i stranih medija, na kojoj bi čak mogao da se pojavi Raul Kastro.
Pročitajte još:

Al Kaida: Masakr u Parizu je osveta!

Do 1.400 Francuza povezano je sa džihadističkim organizacijama

RIA Novosti prenosi navode latinoameričkog novinara Fernanda Favzberga koji je na njegovom blogu podsetio na Fidelove reči iz 1990-ih iz razgovora sa stranim novinarom da su ga toliko puta sahranjivali da, kada zaista umre, u to neće niko poverovati. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA