Najnovije

VIŠE VOLI VUČIĆA: Rama poručio Tačiju da ne dolazi na utakmicu

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama poručio je zameniku kosovskog premijera Hašimu Tačiju da ne dolazi na utakmicu Albanija - Srbija, koja se sutra igra u Eljbasanu, javili su albanski mediji.
Vučić i Rama (Foto: Jutjub)

Vučić i Rama (Foto: Jutjub)

Rama se, kako se navodi, odrekao Tačija zbog eventualnog prisustva srpskog premijera Aleksandra Vučića. Podseća se da su Vučić i Rama ranije nagovestili da bi mogli zajedno da prisustvuju utakmici, ali srpski premijer još nnije odlučio zbog najave Tačija da će doći u Eljbasan. "Najvažniji cilj premijera Rame je da utakmica protiv Srbije protekne bez ikakvog incidenta. Druga želja je da bude u društvu premijera Srbije Aleksandra Vučića tokom utakmice", navode albanski mediji. Tači je najavio ranije da putuje u Eljbasan na utakmicu Albanija - Srbija jer u albanskoj reprezentaciji većina fudbalera su Albanci sa Kosova. Premijer Vučić je rekao ranije da će o odlasku na utakmicu odlučiti nakon razgovora sa albanskim kolegom.
Pročitajte još:KOSOVSKA POLICIJA UHAPSILA SRBE: Đurić od Vučića traži hitnu sednicu vladeBIVŠI PREDSEDNIK TEŠKO OPTUŽIO TAJKUNA: Tadić tvrdi da je Mišković hteo da nas truje!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA