Najnovije

MEKDONALDS PROPAGIRA PANSLAVIZAM? ''Protiv bratoubilačkih ratova! Za jedinstvo slovenskih naroda!'' (FOTO)

Na tviteru je izbio novi mikroskandal: najveći svetski lanac brze hrane Mekdonalds optužen je za izražavanje političkog stava.

Mekdonalds (Foto: RIA Novosti)

Korisnik Tvitera pod nadimkom Fat Thor iz Sankt Peterburga objavio je sliku snimljenu u jednom od restorana Mekdonalds u ruskoj severnoj prestonici. Fotografija prikazuje tablicu restorana netipičnog sadržaja:


Foto: Printskrin

Mi smo protiv lekova. Mi smo protiv rusofobnih politika. Mi smo protiv homoseksualnosti. Mi smo za jedinstvo slovenskih naroda. Mi smo za zdravu naciju. Mi smo za istinitu priču.

Dok su se neki od korisnika društvenih mreža svađali oko toga da li privatna kompanija može da izrazi svoje mišljenje, drugi su bili ogorčeni odgovorom sa zvanične stranice Mekdonaldsa: „Hvala! Tamo ne vidimo ništa loše “, odgovorio je službenik kompanije na ogorčenje.

Početni tvit brzo je stekao zapaženu popularnost: podelilo ga je skoro tri hiljade korisnika, ispod njega je svoje lajkove stavilo još oko 35 hiljada korisnika. Među učesnicima diskusije o prihvatljivosti političkog stava restorana bilo je i onih koji nisu napustili pokušaje posezanja kontaktiranjem Mekdonaldsa. Uporno su kucali poruku amerikom predstavništvu kompanije kompanije, pa čak i zapadnim medijima.

Kako veverica separatista uništava zastavu, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA