Najnovije

SKANDAL NA IZBORU ZA MIS RUSIJE: Misica se bavi prostitucijom, a direktor agencije tvrdi da je nevina

Izbio je skandal na izboru za mis "Nacionalna Kruna Rusije". Na sajtu projekta pojavila zvanična izjava organizacionog odbora da diskvalifikuje kandidata za pobedu iz Nižnjeg Tagila, Kristinu Mankovu. Organizacioni odbor je saznao da je devojka, uprkos nazivu titule, angažovana u aktivnostima, neprikladnim za izbor , drugim rečima, prostituciji.
Kristina Malankova (Foto: tvzvezda.ru)

Kristina Malankova (Foto: tvzvezda.ru)

Kako je saopštio zvanični sajt takmičenja, Organizacioni odbor za reviziju izbora rekao je da Kristina Mankova vodi nemoralan život, i pruža seksualne usluge za novac. Ona je više puta putovala u Soči i u selo Golovinka i tamo je pružala seksuale usluge lokalnom biznismenu, tako da je uklonjen iz takmičenja "Nacionalna Kruna Rusije", saopštili su organizatori konkursa. Prema rečima direktora nižnetagilske modne agencije i organizatora konkursa "Mis Nižnij Tagil - 2015." Aleksandra Černogolova, Kristina je oklevetana "radi čistog PR-a. "Još uvek je devica", kaže Černogolov. On smatra da je pisanjem, da je ona prostitutka, predsednik organizacionog odbora samo pokušavao da "reklamira" konkurs. Česta putovanja Kristine u Soči Černogolov objašnjava činjenicom da rodbina devojke živi tamo. Kristina Mankova namerava da svoju čast brani na sudu.
Pročitajte još:REGION SE TRESE ZBOG HAPŠENJA SORAJINE DRUGARICE: Starlete za noć od 500 do 5.000 evraSTARLETE IM UNIŠTILE BRAK: Detalji razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović
Izvor: tvzvezda.ru/za Pravdu preveo Ilija Vuksanović  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA