Најновије

ГОЛА ЕВА БРАУН: Откривене секси фотографије Хитлерове љубавнице! (ФОТО/ВИДЕО 18+)

Нацисти воле безобразне.

Ева Браун (Фото: Јутјуб)

Фотографије наге девојке која се купа на језеру у Алпима делује готово невино - кад та девојка не би била Ева Браун, љубавница једног од највећих зликоваца у историји, Адолфа Хитлера. 
Један аустријски колекционар тврди да је открио голе фотографије Еве Брауне дугогодишње девојке Адолфа Хитлера која је заједно с њим извршила самоубисво 1945. године у разрушеном Берлину. 
Колекционар Бернард С изјавио је за немачки Билд да је фотографије купио од антиквара, Стефана Кројцмајера у аустријском граду Салцбургу. 

- Једна жена је дошла у моју антикварницу пре девет година. Имала је пуну кутију фотографија. Нашла их је на тавану и међу њима је препознала Еву Браун - испричао је Кројцмајер. 

На једној фотографији је избледелим мастилом писало "Ева Браун". Кројцмајер ипак није веровао да је то Ева, па је прилично јефтино продао фотографије, и сада наравно жали због тога. 

Бернард С. тврди да је добро проучио Евине фотогрфаије и да је то сигурно она. То је наводно потврдио и Гвидо Фрајхер, истакнути аустријски војни историчар. Нажалост, он не може да потврди ову причу, јер је умро у фебруару ове године. 
Најбољу гузу српске естраде погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА