Najnovije

GOLA EVA BRAUN: Otkrivene seksi fotografije Hitlerove ljubavnice! (FOTO/VIDEO 18+)

Nacisti vole bezobrazne.

Eva Braun (Foto: Jutjub)

Fotografije nage devojke koja se kupa na jezeru u Alpima deluje gotovo nevino - kad ta devojka ne bi bila Eva Braun, ljubavnica jednog od najvećih zlikovaca u istoriji, Adolfa Hitlera. 
Jedan austrijski kolekcionar tvrdi da je otkrio gole fotografije Eve Braune dugogodišnje devojke Adolfa Hitlera koja je zajedno s njim izvršila samoubisvo 1945. godine u razrušenom Berlinu. 
Kolekcionar Bernard S izjavio je za nemački Bild da je fotografije kupio od antikvara, Stefana Krojcmajera u austrijskom gradu Salcburgu. 

- Jedna žena je došla u moju antikvarnicu pre devet godina. Imala je punu kutiju fotografija. Našla ih je na tavanu i među njima je prepoznala Evu Braun - ispričao je Krojcmajer. 

Na jednoj fotografiji je izbledelim mastilom pisalo "Eva Braun". Krojcmajer ipak nije verovao da je to Eva, pa je prilično jeftino prodao fotografije, i sada naravno žali zbog toga. 

Bernard S. tvrdi da je dobro proučio Evine fotogrfaije i da je to sigurno ona. To je navodno potvrdio i Gvido Frajher, istaknuti austrijski vojni istoričar. Nažalost, on ne može da potvrdi ovu priču, jer je umro u februaru ove godine. 
Najbolju guzu srpske estrade pogledajte OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA