Najnovije

Vulin: 'Solidarnost' je reč koja će obeležiti 2015.

BELA CRKVA - Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin podelio je danas poklone deci u Domu za decu i omladinu Vera Radivojević u Beloj Crkvi i tom prilikom naveo da će reč solidarnost obeležiti 2015. godinu.
Aleksandar Vulin (printskrin Jutjub)

Aleksandar Vulin (printskrin Jutjub)

''Ova godina će biti godina štednje, ali će biti i godina solidarnosti i napretka, u kojoj ćemo i više raditi, ali i u kojoj ćemo pravednije deliti. Reč koja će obeležiti 2015. godinu biće 'solidarnost''', rekao je Vulin. On se zahvalio Udruženju osiguravača koje je obezbedilo poklone i bez čijeg, kako je rekao, odgovornog odnosa i želje da deo svog profita podele sa zajednicom i pomognu onima kojima je najpotrebnije, ništa ovo ne bi bilo moguće. ''Ovo nisu budžetska sredstva, ovo su sredstva od donacija ljudi koji su jednostavno spremni da dele. Solidarnost je reč koja mora da obeleži 2015. godinu jer u vremenima krize, kada je teško, samo međusobna pomoć može da učini da svet izgleda bolje i stvari budu bolje'', rekao je Vulin. Ministar je poželeo svim građanima srećnu Novu godinu i da 2015. godina bude vredna ponavljanja, godina u kojoj ćemo nastaviti sa onim što smo započeli i ona u kojoj ćemo uspeti da Srbiju učinimo još malo boljom, pravednijom i iskrenijom zemljom. On je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je proveo dan sa decom iz Doma Vera Radivojević, dodajući da su to deca koja ne smeju da budu sama te da je sa njima njihova država i Ministarstvo rada. ''Uvek ćemo biti uz decu koja su na našoj brizi, ali naravno ne samo uz decu koja su na našoj brizi nego uz svu decu. Mi smo ministarstvo za ljude i to je naš posao, zato služimo'', poručio je Vulin.
Pročitajte još:(FOTO,VIDEO) ŠTA JE OVOM ČOVEKU? Levičar kakvog dosad niste videli!Vulinovi tenderi uvek istoj firmiVulin: Neću dati ostavku, hajka na mene je počela zbog Šešelja
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA