Najnovije

Klintonova osuđuje Trampa zbog izjava (VIDEO)

VAŠINGTON - Najizglednija kandidatkinja Demokratske stranke na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton osudila je republikanskog rivala i bivšeg pristalicu Donalda Trampa zbog njegovog neukusnog verbalnog napada na jednu novinarku, izjavivši da je Tramp „baš preterao”.
HilariKlinton (Foto: JuTJub)

HilariKlinton (Foto: JuTJub)

„Mislim da je taj čovek baš preterao. NJegov komentar je bio uvredljiv, nečuven...birajte pridev koji god hoćete”, rekla je Klintonova u obraćanju pristalicama u NJu Hempširu, a prenela je agencija AFP. Tramp je na republikanskoj predsedničkoj debati na CNN-u 6. avgusta rekao da je jedna od moderatorki Megin Keli bila gruba prema njemu u postavljanju pitanja jer je imala menstruaciju. Američki biznismen je naveo kako je Kelijeva „jednostavno neko za koga on nema naročito poštovanje” i kako se „moglo videti kako joj krv navire na oči i odakle sve ne”, što je izazvalo buru negodovanja i među njegovim partijskim kolegama.
Pročitajte još:PODSTIČU RAT: Amerikanci daju ukrajinskoj vojsci pola milijarde dolara pomoći!UKRAJINA SPREMA OPŠTI NAPAD: Generalštab odobrio svojim jedinicama „upotrebu artiljerije“
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA