Najnovije

SVE BROJNIJI: Srpska desnica formirala odbor u Sremskim Karlovcima

Srpska desnica je na osnovu odluke Predsedništva formirala odbor u Sremskim Karlovcima, a na predlog Miše Vacića, predsednika Srpske desnice, Radivoje Stojanović, profesor fizičke kulture i vaspitanja, i privatni preduzetnik, izabran je za predsednika karlovačkog odbora.

Srpska desnica (Foto: Srpska desnica)

Skuštini je prisustvovalo više od 70 članova, koje je pozdravio predsednik ističući da je ponosan što se Srbija budi i najzad okreće pravim vrednostima koje Srpska desnica predstavlja i želi da vrati na mesto kojem pripadaju.

„Srpski rodoljubi danas ispisuju stranice nove, bolje i lepše Srbije. Srbije koja brine o vama, koja brine o budućnosti naše dece.“, rekao je Vacić, dodajući da Srpska desnica neguje porodične, tradicionalne vrednosti. “U našem program posebno je izdvojen deo koji se bavi poljoprivredom, kao strateškom privrednom granom, a takođe smatramo da su mala i srednja preduzeća jedan od ekonomskih prioriteta za Srbiju. Upravo taj deo našeg programa je važan za vas u Sremskim Karlovcima, i trudićemo se da što više pomognemo u realiziji projekata. Takođe, Srpska desnica se zalaže stimulaciju materinstva, da svaka majka koja ima troje ili više dece, dobije nacionalnu penziju. Takođe, nećemo dozvoliti da nijedna trudnica dobije otkaz kod poslodavca, jer se odlučila da bude majka. Borimo se da mi, Srbi u Srbiji ne budemo građani drugog reda, da budemo ponosni našu državu, i na nas same.

Na samom kraju, obratio se i Radivoje Stojanović, predsednik OO SD Sremski Karlovci, koji je sa posebnom pažnjom istakao da je novoformirani odbor u Karlovcima spreman da bude konstruktivan i kooperativan, da su spremni da sarađuju sa lokalnom samoupravom u cilju poboljšanja kvaliteta svih građana Opštine Sremski Karlovci.

 Martovski pogrom Srba je bio koordinisan između Zapada i albanskih ekstremista! Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tribina ''Sekte u Srbiji''.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA