Najnovije

EDIN ŠKORIĆ O UČEŠĆU U RIJALITIJU "FARMA": To bila ludost zbog koje se ozbiljno kajem i danas (VIDEO)

Bivši odbojkaš iz generacije zlatnih momaka naše odbojkaške reprezentacije, Edin Škorić u intervjuu za “Slavija info” govorio je o svom najboljem drugu pokojnom repereru Daliboru Andonovu zvanom Gru, učešću u rijalitijima, sportu i porodici.

Edin Škorić (Foto: Jutjub)

Kako se oseća posle četrdeset dana od njegove tragične pogibije, kako je porodica slavnog repera i ko im pruža najveću podršku izjavio je premijerno samo za emisiju Intervju. Takođe je razjasnio i novinarske spekulacije da li Gruova porodica teško živi i objasnio da su to samo ne istinite tvrdnje kako bi se dobila senzacija. Iskreno i sa puno setnih emocija pričao je o jakom prijateljstvu sa čovekom koji je bio začetnik repa devedesetih godina u našoj zemlji, njegovoj jakoj harizmi, dobrodušnosti i spremnosti da svakome pomogne kaže lepu reč, ponašajući se kao svaki drugi čovek a ne kao zvezda što je on istinski i bio.

Edin je bio učesnik u dva velika rijalitia, Survajveru i Farmi. Za prvi format  kako je i sam naveo bio je siguran od samog početka da želi da učestvuje, jer je neko ko voli izazove, a za drugi je istakao da je to bila njegova ludost zbog koje se ozbiljno kaje i danas. O svojoj rijaliti ljubavi nije hteo puno da priča navodeći da je ta veza bila samo sled okolnosti u kojima se tada našao i koje bi najradije zaboravio.

Edin je posle završene odbojkaške karijere otvorio svoju privatnu školicu odbojke koja uspešno traje i danas i gde se najviše opušta, jer kako je on naveo rad sa decom je nešto najlepše što se može doživeti. Pričao je o svojim humanitarnim akcijama koje često organizuje sa ostalim poznatim ličnostima i na koje se rado odaziva. Ovaj poznati odbojkaš ima zaista veliko srce jer vodi tim gluvih i to mu jako dobro ide.

Sa ponosom je pričao o svoje dvoje deci ćerki i sinu koji su krenuli njegovim stopama što ga posebno raduje. Objasnio  je koliko je sport bitan i zdrav za razvoj svakog deteta, i da li treba osluškivati njihove želje. Prisetio se i svojih početaka u Crvenoj zvezdi, i koliko je zahvalan ne samo tom klubu nego i zemlji Srbiji koja ga je oberučke dočekala kada je izbegao iz Zagreba.

Da li je možda mogao nešto da promeni u sudbini svog preminulog prijatelja, koliko se kaje zbog svojih životnih odluka, kako je biti u braku i koliko je teško očuvati zdravu bračnu zajednicu, možete saznati ako ostanete uz Edina Škorića i voditeljku Draganu Jorgaćević na Slavija info i emisiju Intervju:

Knjigu “Prodata” o prisilnoj prostituciji i trgovini ljudima možete naručiti OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA