Najnovije

STRAVIČNO UBISTVO: Žena izbola muža nožem i udarala ga po glavi i telu do smrti!

H. Avdić je uhapšena zbog sumnje da je ubila supruga Fahira Avdića (54) u njihovoj porodičnoj kući u okolini Maglaja u BiH. Ubistvo je počinjeno u sredu uveče.
Ilustracija (Foto: photl.com)

Ilustracija (Foto: photl.com)

Supruga je usmrtila svog muža sa više uboda nožem i udaraca po glavi i telu. Navodno, žena se sama predala policiji, a MUP Zeničko dobojskog kantona nije dao nikakve detalje ubistva, kao ni motive. U porodici Avdića često je dolazilo do sukoba, pa čak i nasilja u porodici, kako tvrde meštani Moševca kod Maglaja. Oni su dodali i da je zbog toga često intervenisala policija. – Ubijeni Fahir je voleo da popije čašicu više. Pretpostavljamo da su problemi supružnika sinoć kulminirali. Čula sam priču da su se oni opet posvađali i da ga je žena oborila na pod kuhinje i ubila ga – rekla je jedna žena koja je želela da ostane anonimna. Iz kantonalnog Tužilaštva ZDK je saopšteno da je naređena istraga i obdukcija tela nastradalog, nakon čega će biti poznato više detalja.
Pročitajte još:NAPADNUTI SRPSKI STUDENTI: Kamenovan autobus kod Bujanovca!BAHATO I BEZOBRAZNO: Policajac šamarao mladića zbog nepropisnog parkiranja (VIDEO)
Izvor: Glas Srpske

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA