Najnovije

MILU POSTAVLJEN ULTIMATUM: Ili idi ili ti dolazi cela Crna Gora! (VIDEO)

PODGORICA - Protestni skup Demokratskog fronta, na kojem se okupilo više hiljada ljudi, održan je večeras u centru Podgorice, uz ultimatum premijeru Milu Đukanoviću da do subote podnese ostavku i da bude formirana prelazna vlada.
Haos u Podgorici (Foto: JuTjub)

Haos u Podgorici (Foto: JuTjub)

U suprotnom, kako je poručio lider DF-a Andrija Mandić, "cela Crna Gora dolazi u Podgoricu", prenose podgorički mediji. Mandić je na početku skupa, koji je održan iako nije zvanično odobren, rekao da je premijer Đukanović oko 18.30 časova avionom napustio zemlju i zatražio je da svi učesnici protesta budu mirni i da se ponašaju dostojanstveno. On je učesnike protesta pozvao da se "spreme za subotu". "Imamo plan kako da smijenimo diktatora", kazao je Mandić i pozvao koalicione partnere DPS-a da napuste Vladu. "Građani su došli bez javnog poziva, a tek ćemo ih u subotu pozvati ako Đukanović ne podnese ostavku", rekao je lider DF. Nebojša Medojević poručio je da nema predaje i da je "ovo prava Crna Gora", a okupljeni su skandirali "Pobjeda, pobjeda"! Protestni skup i šetnja ulicama Podgorice prošli su bez većih incidenata, mada su neki demonstranti, koji su bili maskirani, u jednom trenutku bakljama, kamenjem i flašama gađali policiju, koja je protiv njih upotrebila suzavac.      
Pročitajte još:PAKLENA NOĆ U NAJAVI: I večeras protesti u Podgorici – Milo aktivira međunarodnu zajednicu!UPOZORENJE IZ RUSKE DUME: Crna Gora ide putem Ukrajine!
Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA