Najnovije

TASKOVIĆ: Zvezdi sam doneo devet od deset titula prvaka države!

Slobodan Tasković, trener stonoteniske ekipe Crvena Zvezda i funkicioner Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS), ove godine je po deveti put osvojio titulu prvaka Srbije.

Slobodan Tasković. (Foto: POKS)

Tasković je  2004. godine proglašen za najboljeg trenera Sportskog društva Crvena Zvezda, i kako saznajemo klub sa Marakne će ga  kandidovati za to zvanje i naredne godine. Ipak račune su mu pokvarile kolege iz fudbalskog kluba Crvena Zvezda koji su ove godine osvojili duplu krunu.

Na pitanje novinara pravde, kako komentariše tu situaciju, Tasković kaže:

- Ne bih se složio da mi je Stanković pokvario bilo šta, ja sam srećan što su naši fudbaleri uzeli duplu krunu. Nemojte zaboraviti i da su zvezdini košarkaši osvojli petu Aba ligu. Ja sam već jednom bio proglašen za najboljeg trenera u SD Zvezda, sada će tu titulu verovatno dobiti neko drugi, zaključio je Tasković. On je dodao i da su Zvezdini stonoteniseri od kada klub postoji osvojili deset titula državnog prvaka, a da je devet titula osvojeno dok je on bio trener kluba.

Na pitanje kako se slažu sport i politika obzirom da je on funkcioner POKS-a, Tasković kaže da u su još Stari Grci one koji ne učestvuju u političkom životu zvali „idiotes“.

On kaže da to znači da je obaveza svih nas da učestvujemo u plitičkom životu, a da se on opredelio da učestvuje tako što će se boriti za obnovu monarhije u Srbiji.

-Kod nas u POKS-u je veliki broj uglednih ličnosti kako iz sporta, tako i iz svere kulture i nauke. Podržava nas i veliki broj intelektualaca, zaključio je Tasković.

Srđa Trifković upozorio narod - Ovo ne miriše na dobro! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA