Najnovije

Ukrajinci sahranili najdražeg saborca (VIDEO)

Ukrajinski vojnici poznati po tome da su često na frontu pijani, po čemu svedoče i brojni klipovi na internetu. Da se opravdaju i da pokažu kako nisu toliko vezani sa alkohol, rešili su da se odvoje od svog vernog pratioca na ratištu, alkohola, i da ga jednostavno sahrane.
Ukrajinci (Foto: Novorosinform)

Ukrajinci (Foto: Novorosinform)

Iskopali su jamu, a u povorci su išli vojnici sa krstovima i ikonama,noseći kutiju u kojoj je bilo nekoliko boca piva, koju su doneli do jame, gde su pripremili pravi grob. Zatim su jamu prekrili zemljom, a učesnici povorke su uz suze i jecaje postavili krst na grob gde je sahranjeno pivo. Cela ceremonija je održana uz zvuke Posmrtnog marša. Čudan događaj je napravljen da pokaže da ukrajinska vojka nije toliko vezana za alkohol, iako u stvarnosti je to drugačije. Informacije o tome da vojnici ukrajinske vojske imaju ozbiljne probleme sa alkoholom, zbog čega u trupama stalno dolazi do raznih sukoba, pojavljuje se redovno u štampi.
Pročitajte još:DONBAS: U toku su pregovori o povlačenju tenkovaPutin: Bacićemo nuklearku i oterati NATO sa naših granica!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA