Најновије

Путин ће се кроз Београд возити у блиндираном ауту отпорном на нуклеарни удар!

БЕОГРАД - Председник Русије Владимир Путин долази у Београд 16. октобра поводом обележавања 70 година од ослобођења Београда од фашизма и присуствоваће војној паради, потврдили су јуче премијер Србије Александар Вучић и руски амбасадор Александар Чепурин. Председник Владе је, након састанка с Чепурином, најавио да ће се он и председник Србије Томислав Николић састати са једним од најмоћнијих политичара света.
Путин! (Фото: ЈуТјуб)

Путин! (Фото: ЈуТјуб)

- Биће приређен и заједнички ручак с представницима руске и српске делегације. Председник Путин ће присуствовати и војној паради, онаквој какву нисмо имали више од 40 година јер мислим да датум и повод то заслужују - навео је премијер и истакао да ће с Путином разговарати о будућности односа двеју држава: - Односи су сада добри, а желимо и сматрамо да односи Србије и Русије могу да буду још бољи и потпуно сам уверен да много тога заједничког можемо да направимо у будућности у интересу две земље. Амбасадор Чепурин је најавио да ће 16. октобра бити разматрана кључна питања о руско-српским односима. - Пријатељство Русије и Србије утемељено је на консензусу народа, на традицији, менталитету, вери. А политичко разумевање треба да омогући и привредни развој - истакао је Чепурин. Детаљи посете и чиме ће све премијер Вучић угостити Путина још нису познати, а организациони одбор који ће све организовати данас почиње да ради. Како Курир незванично сазнаје, председник Путин допутоваће у Србију луксузним авионом „иљушин“, у којем су славине у тоалетима пресвучене златом, седишта су пресвучена скупоценом кожом, а зидови су ручно осликани свилом.
Прочитајте још:

Живковић: Ни Слобин брат није имао обезбеђење!

Србија није више интересантна Америци а ево и зашто..

Кроз ваздушни простор Србије пратиће га српски „мигови 29“, а док буде улазио, српско небо биће затворено за саобраћај. Да приликом посете све протекне без инцидената побринуће се безбедносни прстен од око 6.000 полицајаца, а о Путиновој безбедности бринуће и снајперисти који ће бити постављени на крововима. Дан пре његове посете у Београд ће доћи одред руских специјалаца, који ће проверити трасу којом ће се кретати њихов председник. Претпоставља се да ће шеф Кремља крстарити Београдом оклопном лимузином „зил 41052“, познатом по томе што не може да га окрњи нуклеарни удар. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА