Најновије

Скаднал: Хрватски навијачи прекинули утакмицу са Италијом певали усташке песме!

МИЛАН- Фудбалске репрезентације Италије и Хрватске играју у Милану квалификациону утакмицу за првенство Европе, а сусрет је обележен срамним понашњем гостујућих навијача и био је прекинут у 76. минуту при резултату 1:1 због нереда на трибини где су се налазили фанови "ватрених".
Нереди (Фото: zuerst.de)

Нереди (Фото: zuerst.de)

На стадиону Сан Сиро присутно је неколико хиљада навијача Хрватске, који су после изједначујућег гола најпре убацивали бакље на терен, а потом песмом бодрили екипу уз усташке повике "За дом спремни" и "Ајмо усташе". Хрватски медији наводе да је италијанска полиција јутрос код Трста на неколико сати задржала велики конвој возила са хрватским навијачима и потом их под пратњом спровела до стадиона, без уласка у Милано. Фудбалери Италије и Хрватске играју меч Х групе квалификација за првенство Европе, који је прво на кратко прекинут уводним тренуцима, такође због бакљи, да би у 76. минуту судија Бјорн Кујперс повукао играче са терена.
Прочитајте још:Звезда победила Мега Визура изгубилаЂоковићу титула, Федерер одустао због повреде
Тада су хрватски навијачи засули терен бакљама и потукли се са полицијом због чега је меч прекинут на 15 минута док се празнила трибина са гостујућим присталицама, а занимљиво да хрватски фудбалери нису хтели да оду у свлачионицу на позив судије током паузе. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА