Najnovije

Skadnal: Hrvatski navijači prekinuli utakmicu sa Italijom pevali ustaške pesme!

MILAN- Fudbalske reprezentacije Italije i Hrvatske igraju u Milanu kvalifikacionu utakmicu za prvenstvo Evrope, a susret je obeležen sramnim ponašnjem gostujućih navijača i bio je prekinut u 76. minutu pri rezultatu 1:1 zbog nereda na tribini gde su se nalazili fanovi "vatrenih".
Neredi (Foto: zuerst.de)

Neredi (Foto: zuerst.de)

Na stadionu San Siro prisutno je nekoliko hiljada navijača Hrvatske, koji su posle izjednačujućeg gola najpre ubacivali baklje na teren, a potom pesmom bodrili ekipu uz ustaške povike "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše". Hrvatski mediji navode da je italijanska policija jutros kod Trsta na nekoliko sati zadržala veliki konvoj vozila sa hrvatskim navijačima i potom ih pod pratnjom sprovela do stadiona, bez ulaska u Milano. Fudbaleri Italije i Hrvatske igraju meč H grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope, koji je prvo na kratko prekinut uvodnim trenucima, takođe zbog baklji, da bi u 76. minutu sudija Bjorn Kujpers povukao igrače sa terena.
Pročitajte još:Zvezda pobedila Mega Vizura izgubilaĐokoviću titula, Federer odustao zbog povrede
Tada su hrvatski navijači zasuli teren bakljama i potukli se sa policijom zbog čega je meč prekinut na 15 minuta dok se praznila tribina sa gostujućim pristalicama, a zanimljivo da hrvatski fudbaleri nisu hteli da odu u svlačionicu na poziv sudije tokom pauze. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA