Најновије

Вођа Чечена се поново заклео на верност Владимиру Путину

ГРОЗНИ - Председник руске Републике Чеченије Рамзан Кадиров рекао је да ће изврши сваку наредбу свог председника Владимира Путина.
Фото: РИА

Фото: РИА

Кадиров је рекао да у потпуности подржава Путина. - Ми – његови војници смо спремни да извршимо било какву наредбу! Видели смо још једном да је на челу Русије велики вођа који ће бити у стању да нас води преко најтежих проблема! - поручио је Кадиров реагујући на Путинове изјаве о недавном терористичком нападу на Грозни. Руски председник Путин је пре два дана, на годишњој конференцији за медије, рекао да не треба замерити Рамзану Кадирову због изјаве да „куће породица терориста треба порушити“, али да је не подржава. - Шеф Чеченије је дао емотивну изјаву за коју треба имати разумевања - криминалци су убили 14 полицајаца. Ипак неко би могао да злоупотреби такву изјаву - рекао је Путин. Путин је рекао да према свим саучесницима терориста "треба поступати у складу са постојећим законом."
Прочитајте још: На Криму неће бити постављено атомско оружје?!Погледајте шта је лидер Ноћних Вукова поручио америчком председнику ОбамиМосква: Непријатељски потези Вашингтона неће остати без одговора!
Извор: Srbijadanas.com    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА