Најновије

(ФОТО) Уградила силиконе, а они побегли

ГУАНДОНГ - Тридесет деветогодишња кинескиња ,Тиан Хује била је ужаснута када се пробудила, једног јутра, и није могла да пронађе своје груди. После дужег задржавања пред огледалом установила је “бекство” тела. Једна дојку је пронашла на стомаку, а другу на леђима – извештава “Даили Маил''.
Grusi na stomaku

Поменута кинескиња живела је осам година у срећном браку и била добро ситуирана. Све је било идилично, до тренутка, када је открила да је муж вара, са женом која је шест година млађа од ње. Схвативши да јој године узимају данак, и да није атрактивна као пре, Тиан је одлучила да побољша изглед, како би сачувала брак Обратила се за помоћ пластичном хирургу, са захтевом да јој повећа груди.
Фото: Дејли мејл

Фото: Дејли мејл

Операција је успела и убрзо је постала атрактивнија. Барем по њеном мишљењу. Само неколико година касније су настали проблеми. Сваким даном дојке су јој се померале даље од првобитног положаја. Покушавала је да руком врати силиконске елементе на право место, али безуспешно. Кад је враг однео шалу, била је приморана да се поново обрати пластичном хирургу. Уклоњени су јој шетајући имплантанти, и постављени нови. На крају се испоставило да је кинескиња све те године била на ивици смрти. У њеним старим имплантатима пронађене су забрањене токсичне супстанце – хидрофилни гел, који је у стању да оштети нерве и бубреге, у најгорем случају изазове рак. Прича о кинескињи завршена је хепиендом, што се тиче њеног здравственог стања, а шта је било са браком није открила. Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА