Najnovije

(FOTO) Ugradila silikone, a oni pobegli

GUANDONG - Trideset devetogodišnja kineskinja ,Tian Huje bila je užasnuta kada se probudila, jednog jutra, i nije mogla da pronađe svoje grudi. Posle dužeg zadržavanja pred ogledalom ustanovila je “bekstvo” tela. Jedna dojku je pronašla na stomaku, a drugu na leđima – izveštava “Daili Mail''.
Grusi na stomaku

Pomenuta kineskinja živela je osam godina u srećnom braku i bila dobro situirana. Sve je bilo idilično, do trenutka, kada je otkrila da je muž vara, sa ženom koja je šest godina mlađa od nje. Shvativši da joj godine uzimaju danak, i da nije atraktivna kao pre, Tian je odlučila da poboljša izgled, kako bi sačuvala brak Obratila se za pomoć plastičnom hirurgu, sa zahtevom da joj poveća grudi.
Foto: Dejli mejl

Foto: Dejli mejl

Operacija je uspela i ubrzo je postala atraktivnija. Barem po njenom mišljenju. Samo nekoliko godina kasnije su nastali problemi. Svakim danom dojke su joj se pomerale dalje od prvobitnog položaja. Pokušavala je da rukom vrati silikonske elemente na pravo mesto, ali bezuspešno. Kad je vrag odneo šalu, bila je primorana da se ponovo obrati plastičnom hirurgu. Uklonjeni su joj šetajući implantanti, i postavljeni novi. Na kraju se ispostavilo da je kineskinja sve te godine bila na ivici smrti. U njenim starim implantatima pronađene su zabranjene toksične supstance – hidrofilni gel, koji je u stanju da ošteti nerve i bubrege, u najgorem slučaju izazove rak. Priča o kineskinji završena je hepiendom, što se tiče njenog zdravstvenog stanja, a šta je bilo sa brakom nije otkrila. Izvor: Dejli mejl

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA