Најновије

Дугин: Ми нисмо дужни да зависимо од Путиновог колебања!

МОСКВА - Александар Дугин, водећи руски политиколог и евроазијски мислилац, у свом тексту "Народ и Путин", оцењује да се Владимир Путин колеба по питању Новорусије и поручује да руски народ није дужан да зависи од колебања Владимира Путина.
Александар Гељејевич Дугин (Фото: Рагулин Виталиј - Дугин ФБ)

Александар Гељејевич Дугин (Фото: Рагулин Виталиј - Дугин ФБ)

"Ми нисмо дужни да зависимо од Путиновог колебања. Путин се колеба, али се не колеба руски народ. Он се повлачи с Решењем, а руски народ је донео Решење. Новорусије ће бити! Руског света ће бити. И Путин у сваком тренутку може да оперише у складу с тим решењем, да га учини својим." - поручује Дугин у веома опширном тексту у којем обрађује улогу Путина у стварању Новорусије и борби за опстанак руског народа на тим просторима. Дугин истиче у тексту да је од суштинског значаја да "као народ имамо јасну визију шта је то Русија". Русија као народ и цивилизација, Русија као држава, Русија као део глобалног света. То су три тачке које Дугин обрађује у свом тексту и које истиче кључним перспективама за разумевање проблема данашње Русије.
Прочитајте још: Проруске снаге у Доњецку се повукле!Проруске снаге обориле два украјинска авиона Сухој-25!
У свом тексту анализира оно што назива "колебањем" Путина да стане у отворену војну заштиту руског народа на простору Украјине, односно, Новорусије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА