Најновије

(ВИДЕО) Деветогодишњи дечак победио алигатора!

МАЈАМИ - Деветогодишњи дечак са Флориде ког је напао алигатор у језеру близу Орланда, успео је да се супротстави и побегне опасном предатору.
Дете победило крокодила Илустрација, фото: Launiang.com

Дете победило крокодила Илустрација, фото: Launiang.com

Џејмс Барди Џуниор и његов друг возили су се бициклом када су одлучили да се расхладе купањем у језеру Тохопекалига. Чим је почео да плива, Џејмс је осетио јак бол на леђима и убрзо схватио да га је ујео алигатор. - Осетио сам његову чељуст, његове зубе, испричао је неустрашиви дечак свој језиви сусрет са три метара дугим и 200 килограма тешким алигатором. - Био сам престрављен. Нисам знао шта да радим. Али сам имао довољно снаге да му отворим чељуст, побегнем му и испливам до обале, казао је он из свог болничког кревета где се тренутно опоравља.
Прочитајте још:Шта чини убицу?Откривена тајна пиротског роштиља
Опасни гмизавац је Џејмса ујео три пута и оставио му око 30 ожиљака од зуба и канџи по леђима, стомаку и ногама. Лекари су у једној од дечакових рана пронашли и један алигаторов зуб који Џејмс намерава да сачува као "сувенир" на своју страшну авантуру. - Прилично је велик зуб. Окачићу га на огрлицу како би га сви моји другари видели, рекао је дечак. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА