Najnovije

(VIDEO) Devetogodišnji dečak pobedio aligatora!

MAJAMI - Devetogodišnji dečak sa Floride kog je napao aligator u jezeru blizu Orlanda, uspeo je da se suprotstavi i pobegne opasnom predatoru.
Dete pobedilo krokodila Ilustracija, foto: Launiang.com

Dete pobedilo krokodila Ilustracija, foto: Launiang.com

DŽejms Bardi DŽunior i njegov drug vozili su se biciklom kada su odlučili da se rashlade kupanjem u jezeru Tohopekaliga. Čim je počeo da pliva, DŽejms je osetio jak bol na leđima i ubrzo shvatio da ga je ujeo aligator. - Osetio sam njegovu čeljust, njegove zube, ispričao je neustrašivi dečak svoj jezivi susret sa tri metara dugim i 200 kilograma teškim aligatorom. - Bio sam prestravljen. Nisam znao šta da radim. Ali sam imao dovoljno snage da mu otvorim čeljust, pobegnem mu i isplivam do obale, kazao je on iz svog bolničkog kreveta gde se trenutno oporavlja.
Pročitajte još:Šta čini ubicu?Otkrivena tajna pirotskog roštilja
Opasni gmizavac je DŽejmsa ujeo tri puta i ostavio mu oko 30 ožiljaka od zuba i kandži po leđima, stomaku i nogama. Lekari su u jednoj od dečakovih rana pronašli i jedan aligatorov zub koji DŽejms namerava da sačuva kao "suvenir" na svoju strašnu avanturu. - Prilično je velik zub. Okačiću ga na ogrlicu kako bi ga svi moji drugari videli, rekao je dečak. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA