Најновије

Oво су Срби који финансирају одбрану Новорусије!

МОСКВА – Руско удружење Косовски фронт, познато по бројним акцијама помоћи Србима на Косову и Метохији, позвало је недавно грађане Србије да се укључе у акцију помоћи снагама Новорусије. Косовски фронт је на сајту Српска.ру објавиле списак Срба који су се до сада одазвали позиву да помогну одбрану Новорусије.
Проруски борци (Фото: Sptimes.ru)

Проруски борци (Фото: Sptimes.ru)

За десетак дана акције прикупљено  је 44.000 динара, а донације су уплаћивали појединци из Србије и дијаспоре. Ипак, овај покрет је још средином јула прикупио у оквиру акције „Косовски штит - Новорусија“ око 200.000 рубаља што је око 4.000 евра. - Већи део тих средстава упућен је браниоцима Новорусије: купљени су лекови, радио-станице, а такође је пружена помоћ у формирању српског добровољачког одреда и одреда верног козаштва. Покрет „Косовски фронт“ наставља са прикупљањем помоћи у материјалним средствима за браниоце Донбаса. Од сад ће се помоћ упућивати словенско-српском одреду „Јован Шевић“. Позивамо све подружнице покрета „Косовски фронт“, активисте покрета, оне који одобравају те идеје и све неравнодушне људе да учествују у акцији „Косовски штит Новорусије“ - писало је у апелу Косовског фронта. Правда је већ писала да су припадници Четничког покрета из Србије уз помоћ људи из Косовског фронта отишли за Новорусију, а представници ове руске организације су их обишли и на фронту. Српској акцији прикупљања средстава за Новорусију до сад су се одазвали: Анђа Елез 1,000 динараСрђан Ђаковић 2,000 динараДушан Радиношки 1,000 динараЖарко Сретеновић 10,000 динараДрагослав Шубара 15,592 динараСтанко Богосав 1,000 динараГоран Топаловић 12,237 динараГоран Јовановић 1,000 динара Косовски фронт је на сајту Српска.ру објавио списак свих уплата, са датумима када су обављене као и доакзе о уплатама. Организација од почетка свог рата на овај начин прикупља средства и објављује прецизне извештаје због чега ужива велико поверење донатора.
Како упутити помоћ из Србије Помоћ се може предати представнику Руског покрета «Косовски фронт». Контакти: Жељко Ђуровић +38160-50-10-855 zeljkokraljevo@gmail.com https://www.facebook.com/kosovski.front.ru Рачун за новчану помоћ: 205-9001019347779-02 «Косовски фронт» се обавезује да даје потребне извештаје о свим примљеним и потрошеним средствима.
Повезана вест: Oвако и ви можете помоћи одбрани Новорусије! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА