Најновије

Комерцијалана банка издваја 50.000 евра за бебе

БЕОГРАД - Клијенти Комерцијалне банке остварили су за непуна два и по месеца више од три милиона трансакција, чиме су своју банку "обавезали" да издвоји више од педесет хиљада евра то јест шест милиона динара за обнову и опремање породилишта, саопштила је данас та банка.
Банка одлучила да врати део профита (Фото: Cute Babies Blog)

Банка одлучила да врати део профита (Фото: Cute Babies Blog)

Наиме, у акцији "Заједно за бебе", Комерцијална банка од 1. јуна издваја од сваког плаћања које клијенти учине на ПОС терминалима два динара за породилишта. Породилиште у Шапцу је прво које је добило нову опрему: нови реанимациони сто, два ЦТГ апарата и пратећу опрему.
 Прочитајте још:Капитал Вршачких винограда се противзаконито продаје странцима?!60.000 Ужичанa већ месец дана пијe воду из цистерне!
Коришћењем картица уместо готовине, клијенти банке без икаквог властитог трошка директно повећавају износ донираних средстава. Јавност има стални увид у тачан износ донација, захваљујући бројачу трансакција који је постављен на Интернет сајту Комерцијалне банке. Акција је почела 1. јуна и трајаће до 31. децембра 2014. године, наведено је у саопштењу Комерцијалне банке. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА