Najnovije

Komercijalana banka izdvaja 50.000 evra za bebe

BEOGRAD - Klijenti Komercijalne banke ostvarili su za nepuna dva i po meseca više od tri miliona transakcija, čime su svoju banku "obavezali" da izdvoji više od pedeset hiljada evra to jest šest miliona dinara za obnovu i opremanje porodilišta, saopštila je danas ta banka.
Banka odlučila da vrati deo profita (Foto: Cute Babies Blog)

Banka odlučila da vrati deo profita (Foto: Cute Babies Blog)

Naime, u akciji "Zajedno za bebe", Komercijalna banka od 1. juna izdvaja od svakog plaćanja koje klijenti učine na POS terminalima dva dinara za porodilišta. Porodilište u Šapcu je prvo koje je dobilo novu opremu: novi reanimacioni sto, dva CTG aparata i prateću opremu.
 Pročitajte još:Kapital Vršačkih vinograda se protivzakonito prodaje strancima?!60.000 Užičana već mesec dana pije vodu iz cisterne!
Korišćenjem kartica umesto gotovine, klijenti banke bez ikakvog vlastitog troška direktno povećavaju iznos doniranih sredstava. Javnost ima stalni uvid u tačan iznos donacija, zahvaljujući brojaču transakcija koji je postavljen na Internet sajtu Komercijalne banke. Akcija je počela 1. juna i trajaće do 31. decembra 2014. godine, navedeno je u saopštenju Komercijalne banke. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA