Најновије

Због овога се буни ЕУ: Србиjа повећава извоз млечних производа у Русиjу

MOСKВA - Србиjа ће за две недеље значаjно повећати извоз сира у Русиjу, рекао jе данас у Mоскви руски министар пољопривреде Николаj фjодоров после састанка са српском колегиницом Снежаном Богосављевић Бошковић.
Ово смета ЕУ (Фото: stajedemo.com)

Ово смета ЕУ (Фото: stajedemo.com)

"Идуће недеље бићемо спремни да одобримо испоруку млечних производа из Србиjе са гаранциjом државне ветеринарске службе", рекао jе фjодоров, пренела jе агенциjа Итар тас с. Oн jе казао да би у том случаjу произвођачи млечних производа из Србиjе започели испоруке у Русиjу у року две до три недеље.
Прочитајте још:МекДоналдс одбацује оптужбе, „Наши“ траже проверу и упозоравају на случајеве у Русији!Метеоролози упозоравају: Земљи прети опасност од апокалипсе!
Реч jе о уласку на руско тржиште великих млечних компаниjа коjе намераваjу да извозе наjвише сир, обjаснио jе руски министар и истакао да 41 компаниjа из Србиjе тренутно извози храну у Русиjу и да jе руско Mинистарство предложило српским колегама да повећаjу броj извозних фирми. Српска министарка Снежана Богосављевић Бошковић навела jе да jе наша земља заинтересована за заjедничке инвестиционе проjекте у области пољопривреде и да jе Србиjа заинтересована за повећање извоза у Русиjу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА