Најновије

Чуме је власник готово свих објеката у центру Сурчина!

Љубиша Буха Чуме, сведок сарадник на суђењу за убиство Зорана Ђинђића, главни је неимар Сурчина. У центру ове општине скоро све је његово.
Љубиша Буха Чуме (Принтскрин: Б92)

Љубиша Буха Чуме (Принтскрин: Б92)

Дозволе добија чак и кад зида праве мостове испред туђих прозора. Због Бухиног Понте Векиа станари зграде у Војвођанској улици, кажу, више не виде сунца. - Можда неки мисле да живимо као у Фиренци, али Чуме је тек тако изградио мост којим је зазидао пролаз у зграду. Звали смо инспекцију, жалили се, али ништа није вредело. С прозора сада можемо да гледамо само у његове велелепне грађевине. Од сунца смо се опростили, више нам не допире до прозора - пожалили су се станари. Према подацима из катастра, власник објекта је Новак Буха, брат Љубише Бухе Чумета. - Па наравно да се ништа не води на Љубишино име, али сви знају ко је прави власник - причају огорчени Сурчинци.
Прочитајте још:Динкић иде на саслушање због афере „Галеника“?Инспекција одлучила да контролише Чумета, aли касни 24 године!
Објекат и мост којим је зазидана читава стамбена зграда има одобрење за употребу, што значи да је Буха добио дозволу и за овакву градњу. По свему судећи, исто ће бити и са Чуметовом болницом у центру Сурчина. Она се довршава у згради која је дивље подигнута још деведесетих, а сада је у процесу легализације. У центру Сурчина налази се и трећи Бухин пословни објекат, па не чуди што мештани тај рејон називају Чуметовим тргом. Очекивано, званични власник опет је Новак Буха, а зграда је подигнута уз дозволу. Вест да неки инвеститор зида по Сурчину не би била тако примамљива. Али када то ради некадашњи вођа сурчинског клана против кога се води истрага да је опрао 7,2 милиона евра Дарка Шарића, то би требало да буде занимљиво и за истражне органе. Извор:  Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА