Најновије

Бора Чорба: Ја сам још увек у пубертету!

ЗАЈЕЧАР - Осим врхунске свирке, Бора Ђорђевић на Гитаријади, која је организована уз подршку Зајечарске пиваре, између песама није штедео ни политичаре, ни Европску унију ни геј популацију... Али најбитније – није штедео себе, певао је из душе и пробио термин за више од пола сата.
Бора Чорба (Принтскрин: РТС)

Бора Чорба (Принтскрин: РТС)

Кажу да је више од 100.000 људи певало с њим. Ограђени простор био је препун, па се на стотине људи начичкало на околне узвишице, од пензионера до основаца. - Пробили смо термин, али навикли смо да свирамо два, три сата... Презадовољни смо, али нисмо ми важни, већ публика, рекао нам је након наступа задихани Бора. Напунио је 61 годину, али себе и даље сматра тинејџером. - Ја сам једини маторац на свету који је још у пубертету!, поручује музичар. Чланови бенда кроз осмех то потврђују и додају да има енергију као да му је 18 година и да није лако радити с њим јер је захтеван.
Прочитајте још:Мирка Васиљевић напала хотелско обезбеђење!Џеј Рамадановски умало изгорео у аутомобилу!
На Гитаријади сам ко зна који пут. И да се похвалим, ја сам предложио да се сваке године бира роконачелник", каже Бора док му прилази овогодишњи роконачелник Бруно Лангер. Са жаљењем Бора каже да један његов предлог није прихваћен. - Лепо сам предложио да се на почетку сваке Гитаријаде скупе представници свих политичких партија. Да свако од њих узме секиру и заједно их закопају насред града, тамо на тргу. Онда, чим се Гитаријада заврши, да откопају секире, каже Бора. Извор: Блиц  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА