Најновије

Босанац из најкрвавијег меча у историји ММА прозвао Хрвата: Кро Кап је тражио 250.000 евра

САРАЈЕВО - ММА боксер из Босне и Херцеговине Денис Стојнић признао је да је Хрват Мирко Филиповић познатији као "Кро Кап" од њега тражио 250.000 евра за њихов меч.
(Фото: Јутјуб)

(Фото: Јутјуб)

Стојнић је прозвао Филиповића на друштвеним мрежама. Дуел хрватског и босанског ММА борца никада није одржан, али још није позната права истина због чега до њега није дошло. Стојнић је током преписке са земљаком Томиславом Спаховићем написао. "Драго ми је што редовно добијам пажњу од хрватских медија, а то значи да ме цене као борца и као спортисту. Што се тиче прозивке мог суграђанина Томе, мени није проблем да учествујем у том спектаклу. Замолићу његовог организатора да контактира мог менаџера да би договорили датум и цену коју бих ја прихватио. Ја њега сигурно нећу да одбијем као што је мене Кро Кап, који је тражио луду цену од 250.000 евра да би се борио против мене", написао је Стојнић и наставио: "Мирко је за мене прошлост, јер се он бори у најбољој и најпризнатијој организацији света, УФЦ-у. Исто тако, ценим његову цену коју је тражио. Ја сам спортиста од главе до пете и долазим из спортске породице где поштујемо једни друге и закон". Иначе, ММА је пре неколико месеци прогласила меч између Стојнића и Стефана Струвеа за најкрвавији у историји овог спорта.
Прочитајте још:Овај борац је добио такве батине да се укакио у гаће, буквално! (ВИДЕО)ШИКЉА КРВ, ПАДАЈУ ГЛАВЕ: 20 најбруталнијих нокаута у историји ММА (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА