Najnovije

Bosanac iz najkrvavijeg meča u istoriji MMA prozvao Hrvata: Kro Kap je tražio 250.000 evra

SARAJEVO - MMA bokser iz Bosne i Hercegovine Denis Stojnić priznao je da je Hrvat Mirko Filipović poznatiji kao "Kro Kap" od njega tražio 250.000 evra za njihov meč.
(Foto: Jutjub)

(Foto: Jutjub)

Stojnić je prozvao Filipovića na društvenim mrežama. Duel hrvatskog i bosanskog MMA borca nikada nije održan, ali još nije poznata prava istina zbog čega do njega nije došlo. Stojnić je tokom prepiske sa zemljakom Tomislavom Spahovićem napisao. "Drago mi je što redovno dobijam pažnju od hrvatskih medija, a to znači da me cene kao borca i kao sportistu. Što se tiče prozivke mog sugrađanina Tome, meni nije problem da učestvujem u tom spektaklu. Zamoliću njegovog organizatora da kontaktira mog menadžera da bi dogovorili datum i cenu koju bih ja prihvatio. Ja njega sigurno neću da odbijem kao što je mene Kro Kap, koji je tražio ludu cenu od 250.000 evra da bi se borio protiv mene", napisao je Stojnić i nastavio: "Mirko je za mene prošlost, jer se on bori u najboljoj i najpriznatijoj organizaciji sveta, UFC-u. Isto tako, cenim njegovu cenu koju je tražio. Ja sam sportista od glave do pete i dolazim iz sportske porodice gde poštujemo jedni druge i zakon". Inače, MMA je pre nekoliko meseci proglasila meč između Stojnića i Stefana Struvea za najkrvaviji u istoriji ovog sporta.
Pročitajte još:Ovaj borac je dobio takve batine da se ukakio u gaće, bukvalno! (VIDEO)ŠIKLJA KRV, PADAJU GLAVE: 20 najbrutalnijih nokauta u istoriji MMA (VIDEO)
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA