Најновије

НЕВИЂЕНО ДО САДА: Перфектна акција српског снајперисте, Деки "скинуо" тројицу непријатељских бораца (ВИДЕО)

ГОРЛОВКА - Познати ратни репортер Грејм Филипс снимио је видео репортажу са српским снајперистом Дејаном Берићем током осветничке акције код Горловке 17. новембра. Наиме, дан раније Украјинци су, упркос примирју, у том реону убили једног младића, припадника снага ДНР-а, али се српски снајпериста потрудио да тај злочин не прође некажњен.
Берић у акцији (Фото: Грејм Филипс)

Берић у акцији (Фото: Грејм Филипс)

Заједно са још једним борцем ДНР-а и Филипсом, Берић је отишао у реjон где се раније десило убиство војника ДНР-а. Берићев саборац са друге локације отворио је ватру на украјинске положаје, а када су њихови снајперисти узвратили и открили своје положаје, Берић је кренуо у дејство. Исход овог окршаја је тројица неутралисаних Украјинца. Филипс је упитао Берића какав је осећај кад убије човека, а Берић му је одговорио: "То за мене нису људи, људи седе код куће, а не долазе да убијају децу, жене и бабе. Њихова је кућа далеко одавде, а они су дошли са 1000 километара да убијају људе овде", објаснио је Берић. Берић је касније на свом Фејсбук профилу написао да му је жао што није отишао на сахрану погинулог саборца, али да се потрудио да његов убица дође да га испрати, алудирајући управо на ову акцију. Више о томе можете прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:Уличне борбе у Хами: Битка за Термалин (ВИДЕО)НАЈВЕЋА РУСКА МИСТЕРИЈА: Необјашњив догађај од којег се леди крв у жилама (ФОТО/ ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА