Najnovije

NEVIĐENO DO SADA: Perfektna akcija srpskog snajperiste, Deki "skinuo" trojicu neprijateljskih boraca (VIDEO)

GORLOVKA - Poznati ratni reporter Grejm Filips snimio je video reportažu sa srpskim snajperistom Dejanom Berićem tokom osvetničke akcije kod Gorlovke 17. novembra. Naime, dan ranije Ukrajinci su, uprkos primirju, u tom reonu ubili jednog mladića, pripadnika snaga DNR-a, ali se srpski snajperista potrudio da taj zločin ne prođe nekažnjen.
Berić u akciji (Foto: Grejm Filips)

Berić u akciji (Foto: Grejm Filips)

Zajedno sa još jednim borcem DNR-a i Filipsom, Berić je otišao u rejon gde se ranije desilo ubistvo vojnika DNR-a. Berićev saborac sa druge lokacije otvorio je vatru na ukrajinske položaje, a kada su njihovi snajperisti uzvratili i otkrili svoje položaje, Berić je krenuo u dejstvo. Ishod ovog okršaja je trojica neutralisanih Ukrajinca. Filips je upitao Berića kakav je osećaj kad ubije čoveka, a Berić mu je odgovorio: "To za mene nisu ljudi, ljudi sede kod kuće, a ne dolaze da ubijaju decu, žene i babe. NJihova je kuća daleko odavde, a oni su došli sa 1000 kilometara da ubijaju ljude ovde", objasnio je Berić. Berić je kasnije na svom Fejsbuk profilu napisao da mu je žao što nije otišao na sahranu poginulog saborca, ali da se potrudio da njegov ubica dođe da ga isprati, aludirajući upravo na ovu akciju. Više o tome možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:Ulične borbe u Hami: Bitka za Termalin (VIDEO)NAJVEĆA RUSKA MISTERIJA: Neobjašnjiv događaj od kojeg se ledi krv u žilama (FOTO/ VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA