Најновије

ЛОВЦИ НА ТРОФЕЈЕ: Студенти овог српског факултета харају европским такмичењима (ФОТО)

Студенти Високе школе за пословну економију и предузентиштво (ПЕП) из Београда победници су престижног међународног такмичења "Еуроијада 2015" године које је одржано у Кракову, у Пољској.
Тимски дух и спортско понашање (Фото: Правда)

Тимски дух и спортско понашање (Фото: Правда)

Висока школа за пословну економију и предузетништво (ПЕП) у последњих пет година освајач је бројних медаља на разним националним и међународним такмичњима. Студенти ове школе до сада су постизали набоље резултате на турнирима попут "Менаџеријаде", "Економијаде", "Еуроијаде", "Београдском спортском турниру - БЕСТ", али и на турниру "Еуроесаде" у Барселони, фудбалском турниру "Еуро-Милан" у Италији итд. На овогодишњој "Еуроијади", у конкуренцији више од 30 европских факултета, студенти ВШ ПЕП остварили су одличне резултате у знању и спорту, и освојили прво место у генералном пласману. У укупном пласману ВШ ПЕП је имао 24,5 бодова, другопласирани је био новосадски ФТН са 9 бодова, док је треће место припало "С.Ј. Добриле" из Пуле са 6 бодова.
Списак факултета учесника "Еуријаде 2015" у Кракову ВШ ПЕП - Београд Сингидунум - Београд Факултет техничких наука - Нови Сад Факултет политичких наука – Београд Медицински факултет - Нови Сад Географски факултет – Београда Факултет за спорт и физичко образовање - Нови Сад Природно-математички факултет - Нови Сад Висока школа „проф. Др Радомир Бојковић“ – Крушевац Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију - Београд Медицински факултет - Београд Висока школа електротехнике и рачунарства – Београд Економски факултет – Београд Филолошки факултет – Београд Фармацеутски факултет - Београд Технолошко металуршки факултет – Београд Универзитет „Јурја Добриле” - Пула (Хрватска) Универзитет Вараждин (Хрватска) Медицински факултет - Марибор (Словенија) Хемијски факултет - Марибор (Словенија) Економски факултет – Марибор (Словенија) Универзитет „Свети Џозеф“ - Бејрут (Либан) Факултет за економију - Краков (Пољска) Медицински факултет – Краков (Пољска) Факултет за науку и технологију – Алжир (Алжир) Факултет „Тсадаwит н Бгаyет“ – Алжир (Алжир) Академија „Дробета Турну“ -Северин ( Румунија) Технолошки факултет - Тузла ( БиХ) Универзитет Париз 7 – Париз (Француска) Федерални Институт за технологију - Цирих (Швајцарска) Универзитет Берлин - Берлин (Немачка)
Студенти ВШ ПЕП освојили су прво место у квизу знања, испред другопласираног ФТН-а и трећепласиране Високе школе електронике и рачунарства из Београда. Први су били и дебатери ВШ ПЕП-а који су надмашили другопласирани елитни Универзитет у Берлину као и пољски Универзитет Јагиелонан. Студенти ПЕП-а освојили су златне медаље одбојци, стоном тенису и шаху. Златне медаље су освојене и у мушкој и у женској конкуренцији. Тајна успеха студената ВШ ПЕП се крије у томе што управа ове школе своје најбоље студенте, оне који постигну добре резултате на такмичењима у знању и спорту, награђује стипендијама за наредну школску годину. Захваљујући мотивацији који добијају од стране саме ВШ ПЕП, њихови студенти постају прави ловци на медаље на сваком турниру на ком се појаве.
Прочитајте још:Овако су студенти из Србије показали солидарност са жртвама тероризма у Паризу (ФОТО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА